Com generar trànsit a la nostra web?

Com generar trànsit a la nostra web?

El meu nebot ja em va fer una web i no em va funcionar. És clar, i és que el problema és com generar trànsit a la nostra web.

Ens trobem molts casos en què els clients ens diuen que tenen una web i que no els hi funciona. S'han limitat a fer una web, que potser se l'ha fet el “sobrinity manager” o “vecinity manager” i aquí ha quedat, sola, esperant que algú entri.

I és que ara per ara, el món digital ja no té res a veure amb el que era fa un parell d'anys ... i no diguem a com era fa cinc ... no s'assembla en res.

Encara que avui no parlarem del que fèiem els pioners del màrqueting digital, sinó que parlarem de com cal ara generar trànsit a la nostra web.

Cada cop és més difícil aconseguir que les persones visitin la nostra web.

Amb l'increment de la competència en la xarxa, la professionalització i les tècniques que apareixen cada dia, cada cop és més difícil aconseguir que les persones visitin la nostra web.

Anem a veure llavors, com generar trànsit a la nostra web actualment.

El PRIMER, la WEB ha d'estar actualitzada. Els algoritmes de cerca canvien cada dos per tres. I canvien cada dos per tres perquè el comportament de les persones a internet, també està canviant a molta velocitat.

Així, que una web feta fa un any, si no s'ha anat actualitzant, és difícil que compleixi la seva funció.

El SEGON, la web ha de tenir un bon disseny, fet per un bon professional i a més ha de tenir una bona usabilitat, el que els entesos diuen UX o User Experience.

El TERCER, per generar trànsit a la nostra web, ha d'haver una bona estructura interna. És a dir que hi hagi una lògica entre la nostra web i el nostre negoci i que el nombre de clics que una persona necessiti per arribar al seu objectiu, sigui el mínim possible.

En QUART LLOC, per generar trànsit a la nostra web, ha d'haver bons continguts amb una estratègia semàntica ben definida.

En CINQUÈ LLOC, tenir un bon bloc, que s'actualitzi com a mínim un cop cada dos mesos (jo diria que l'ideal és un cop al mes), i que sigui d'interès i aporti valor a les persones que visiten la nostra web.

Amb aquests cinc punts, aconseguirem atraure trànsit a la nostra web gràcies al SEO, és a dir amb el search engine optimitation, o el que és el mateix i més fàcil, tenir optimitzada la nostra web perquè a les persones i als robots dels cercadors els sigui més fàcil trobar-nos, i que una vegada ens trobin, vegin complert el seu objectiu i no abandonin la nostra pàgina.

Tot això no servirà de res si tot el que fem no està enfocat al nostre client.

Encara que per descomptat hi ha més formes per generar trànsit a la nostra web.

En SISÈ LLOC, les xarxes socials, que són unes bones eines de generació de trànsit si les utilitzem bé, tal i com comentàvem en aquest article.

En SETÈ LLOC, el vídeo màrqueting, que ara no només el tenim a Youtube, sinó que el trobem a gairebé totes les plataformes, com Facebook, Instagram (sobretot des de que s'ha llançat IGTV) i ara també a LINKEDIN.

En VUITÈ LLOC i que ara s'està posant de moda, els influencers. Les tàctiques amb influencers, cada vegada s'estan professionalitzant més. I els podem utilitzar tant per generar trànsit a la nostra web directament, com a través de les nostres xarxes socials.

En NOVÈ LLOC, amb la veu. A través de publicacions en podcast. Cada cop hi ha més plataformes de podcast que ens permeten posicionar els nostres continguts.

I en DESÈ LLOC, mesurant quin és el resultat de totes les nostres accions. Establint els KPI's (indicadors) que ens ajudin a veure si les accions que estem realitzant són les adequades per aconseguir els objectius que ens hem plantejat per al nostre negoci.

Encara que tot això no servirà de res si tot el que fem no està enfocat al nostre client. Enfocat a les persones a les quals els solucionem les seves necessitats, i tampoc si no hi ha un bon posicionament de marca també offline.

 

Esperem que us hagi resultat útil aquest article. Si teniu alguna pregunta, no dubteu en consultar-nos.

 

César T. Gil
Màrqueting Sènior
Avanzia.marketing

César T Gil
Col·laborador d’Activions. Economista. Llicenciat en ADE. Llicenciat en Màrqueting. Màster de Direcció General. Màster en Màrqueting Digital. Profe i Consultor. Creador de cursos i continguts. Creador de la consultora en marketing digital i cursos especialitzats avanzia.marketing. Sempre en mil projectes. El seu tret distintiu: el bon humor i saber posar-se a la sabata dels altres. El seu producte preferit: Un somriure. El seu lema: No et rendeixis. Li encanta matinar, fer esport, meditar, la música, la lectura i menjar.

Altres articles

botiga online

L’imparable creixement de la botiga online

En els últims anys el creixement de la botiga online i comerç electrònic s’ha avaluat imparable per organismes com la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC).
Per a què serveixen les xarxes socials

Les xarxes socials són per relacionar-se, no per anunciar-se

Moltes empreses estan utilitzant les xarxes socials amb la mateixa mentalitat que utilitzen per a la resta d'eines de comunicació de l'empresa. L'organització que avui no es relaciona està perduda.
És realment necessària una web?

És realment necessària una web?

Aquesta pregunta de vegades ens la solen fer: És realment necessària un web? Normalment davant la majoria de preguntes professionals, la meva resposta sol ser "depèn".
Perqué és important la fitxa d'empresa de Google My Business

Què és la fitxa d'empresa de Google My Business?

Google My Business és una eina gratuïta que permet crear una fitxa d'empresa per a qualsevol negoci. Google ha posat a disposició de qualsevol usuari una nova manera de donar a conèixer un negoci a través d’internet. 
Bloc com a estratègia de marketing digital

El bloc com a estratègia de màrqueting digital

El bloc és un instrument essencial dins el màrqueting digital d’avui dia. Forma part del màrqueting de continguts i tothom ha sentit a parlar-ne. Els blocs, i el contingut dels seus articles, estan a l’ordre del dia de tots els departaments de màrqueting d’empreses consolidades i, també, són el projecte de milions de persones que volen tenir paraula dins el vast món d’internet.
La importància de tenir presència a internet

La importància de tenir presència a internet

La presència a internet s'ha convertit en un dels aspectes més rellevants del màrqueting empresarial actual. Tota empresa ha de valorar el nivell d'implicació que ha de tenir en el sector digital pel correcte desenvolupament de la seva marca.

Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres