Activions neix com una xarxa d’especialistes col·laboradors amb un objectiu en comú: ajudar als nostres clients a fer créixer el seu negoci.

Miquel Fuster

Miquel Fuster

Creador d’Activions. Dissenyador gràfic per ofici i dissenyador de webs per evolució, amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Li fascina tant la part tècnica com la part gràfica i d'usabilitat de les pàgines webs. Entusiasta del Màrqueting Digital i les múltiples disciplines que el componen. Li encanta anar amb bicicleta i caminar per la muntanya, activitats que procura compaginar amb les seves altres dues passions: la seva feina i els seus fills.

César T Gil
 

César T Gil

Col·laborador d’Activions. Economista. Llicenciat en ADE. Llicenciat en Màrqueting. Màster de Direcció General. Màster en Màrqueting Digital. Profe i Consultor. Creador de cursos i continguts. Creador de la consultora en marketing digital i cursos especialitzats avanzia.marketing. Sempre en mil projectes. El seu tret distintiu: el bon humor i saber posar-se a la sabata dels altres. El seu producte preferit: Un somriure. El seu lema: No et rendeixis. Li encanta matinar, fer esport, meditar, la música, la lectura i menjar.

César T Gil
Anna García

Anna García

Col·laboradora d’Activions. Filòsofa especialitzada en història de la ciència i de la tècnica. Li fascina l'escriptura, la lingüística i la traducció dins el món digital. Ha estat professora d'anglès, internet, edició i xarxes socials. El que més valora són els seus fills i la vida mateixa, per això, ha decidit dedicar el seu temps a la creació i redacció de continguts per a blocs i pàgines web, ja que ha trobat en aquesta professió una deliciosa confluència de les seves passions. Els seus hobbies són l'art, els videojocs, les abelles i l'escalada.

Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres