Ja siguis autònom, propietari d’un petit comerç o negoci local, o gestionis una petita o mitjana empresa,  la teva presència a internet és cada cop més important pel teu negoci.

Des de senzilles webs presencials fins a webs corporatives, ens ajustem a les teves necessitats i al teu pressupost. Estudiem el teu cas i dissenyem la teva web perquè obtinguis resultats de forma ràpida i eficient. Ah, i és clar, totes les nostres webs són adaptables a tots els dispositius (ordinadors de sobretaula, tablets, mòbils...) i autogestionables.

I si ho desitges t’acompanyem amb els nostres serveis de Marketing Digital, allotjament web exclusiu per als nostres clients i plans de manteniment per a la teva web.
 

Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacte amb nosaltres

Descobreix el nostre procés per desenvolupar una web eficient:

Pressupostos disseny pàgines web personalitzats

1 | Parlem

Ens reunim... parlem. Hem d'entendre el teu negoci, perquè cada negoci és diferent i té diferents necessitats, i et fem un pressupost personalitzat i adaptat al que realment necessites.

2 - Analitzem

2 | Analitzem

Quina és la teva situació actual respecte a les teves necessitats?. Observem a la competència: què fan i com ho fan?.

Analisi i disseny de pàgines web personalitzades al Maresme
Redacció de continguts per a la teva web
 

3 | Redactem

Treballem els continguts i estructura de la teva web. Enfoquem el contingut perquè apareguis en els cercadors per les teves paraules claus objectiu. Creem la estructura i continguts més adients per a la teva web, pensant sempre en el punt de vista i comportament del teu públic objectiu.

4 - Dissenyem
 

4 | Dissenyem

Comencem amb el disseny de la teva web. Com mostrar els continguts, quina línia gràfica ha de seguir, sempre pensant en la usabilitat i l'experiència de l'usuari, i et presentem la nostra proposta.

Disseny de pàgines web responsive al Maresme
Desenvolupament de pàgines web responsive
 

5 | Desenvolupem

Comencem amb la programació i construcció de la teva web. És el moment de dur a terme tot el que hem avaluat en els passos anteriors. Mesurem la velocitat de càrrega, optimitzem i comprovem que tot funcioni correctament.

6 - Publiquem
 

6 | Publiquem

Ha arribat el gran moment!!! Pugem la teva web a internet i “li ho diem” a Google perquè et localitzi i indexi ràpidament.

Publicació de págines web
Anàlisi de pàgines web
 

7 | Observem i mesurem

Mesurem les visites a la teva pàgina i el comportament dels usuaris dins de la web. Quanta gent et visita? D’on arriba? Què fan els usuaris dins de la web?... Tot això és fonamental per poder passar al següent punt...

8 - Ajustem
 

8 | Ajustem

Amb les dades obtingudes, fem els ajustaments necessaris per a obtenir sempre els millor resultats i el teu retorn de la inversió (ROI). I tornem al pas anterior per fer que la teva web et doni sempre el que esperes d’ella.

Ajustament i revisió de pàgines web
Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres