Totes les nostres webs estan dissenyades i optimitzades perquè es puguin posicionar òptimament a Google, però molt sovint és necessari un treball de recerca i estudi més profund i detallat per poder obtenir els resultats desitjats d'una forma més ràpida i eficient. 

A Activions t'oferim els nostres serveis de marketing digital, amb els que podràs assolir els teus objectius de manera més ràpida i eficient, sense necessitat de tenir un gran pressupost.

Descobreix el nostres serveis de Marketing Digital

SEO o posicionament natural a Google al Maresme

SEO o posicionament natural a Google

Fem un estudi de les principals paraules clau més usades pels teus possibles clients quan cerquen a Google productes o serveis com el teu, i treballem els continguts de la teva web perquè mostrin aquestes paraules. Tot això acompanyat d’una sèrie d’estratègies paral·leles, com la creació d’enllaços i referències cap a la teva web, farà que la teva web aparegui en les primeres posicions dels cercadors, fent augmentar notablement el nombre de visites i possibles clients.

SEM

SEM o publicitat a Google Ads

T’has fixat amb els anuncis que apareixen a les recerques a Google? Són els anuncis de Google Ads (abans Google Adwords). Per explicar-ho molt resumidament, et permet mostrar la teva web com a resultat d'una consulta de recerca per una determinada paraula clau. A Activions et creem, configurem i optimitzem la teva campanya d’anuncis a  Google Ads, perquè obtinguis resultats de manera ràpida.

SEM o publicitat a Google Adwords al Maresme
Creació i manteniment de les teves Xarxes Socials al Maresme
 

Creació i manteniment de les teves Xarxes Socials

Facebook, Instagram, Twitter... Avui en dia és molt important tenir presència a les xarxes socials. Les xarxes socials són el canal de comunicació directe amb els teus clients actuals i futurs, a més de ser una eina que t’ajudarà a posicionar més ràpid la teva web a las cerques de Google. 

Però tant important com estar present a les xarxes, és mantenir-les actualitzades i poder donar resposta als comentaris que rebis. Per aquest motiu t’oferim des de la creació del perfil a les xarxes socials més rellevants pel teu negoci, fins el manteniment i creació de continguts, aconseguint que les teves xarxes socials siguin realment una eina de comunicació útil i eficaç amb els teus clients actuals i futurs.

Creació de continguts per el teu bloc
 

Creació i redacció de continguts per el teu bloc

Tenir un bloc es una bona manera de donar a conèixer els nostres productes o serveis. És una eina essencial d’autopromoció, que es pot convertir en viral i fer que augmenti el nombre de visitants a la teva web, per tant, tindràs més possibilitats d’obtenir clients.

Tenir un bloc actualitzat i amb una temàtica d’interès t’ampliarà les possibilitats d’aparèixer a les primeres posicions de Google.

Creació i redacció de continguts per el teu bloc
Email Marketing – Creacio i execució de Campanyes de Email al Maresme
 

Email Marketing – Campanyes d'Email

L'email marketing, conegut també com emailing o e-mailing, consisteix en l'enviament d'emails comercials a grups de persones, sempre amb el consentiment d’aquestes. Una campanya d'email marketing ben treballada, et pot fer arribar molts usuaris interessats en algun dels teus productes o serveis que ofereixes a la teva web.

A Activions ens encarreguem de crear i gestionar les teves campanyes d'email marketing. Des de la redacció inicial de la idea i els continguts, el disseny  i l'enviament fins l'anàlisi de les mètriques del resultat de tota la campanya.

Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres