Sigui quin sigui el teu perfil professional, t'ajudarem a activar la teva presència a internet.

T'oferim solucions específiques i adaptades segons sigui el teu perfil professional i les teves necessitats. Et convidem a descobrir-les.

Solucions Online per autònoms i professionals

Solucions per autònoms i professionals

Pàgines grogues? Directoris de serveis? No. Cada cop utilitzem més internet, i en especial, el telèfon mòbil per buscar serveis a prop del lloc on vivim o treballem.  Nosaltres t’ajudem a impulsar la teva presència a internet amb una pàgina web on s’expliquin els teus serveis, les dades de contacte, horaris, etc... i et creem una fitxa a Google My Business perquè els possibles clients que són a prop teu et trobin amb facilitat quan fan una recerca a Google.


Vols saber més? Contacta amb nosaltres sense cap compromís

 

Solucions Online peremprenedors

Solucions per emprenedors

Tens un projecte al cap o ets a punt de començar un? Nosaltres som conscients de les dificultats que representa portar a terme el teu somni, i per aquest motiu, ens agradaria poder ser còmplices de la teva il·lusió.


Deixa’ns ajudar-te! Contacta amb nosaltres sense cap compromís. 

Disseny de pàgines web i Marketing Digital per emprenedors
Solucions de pàgines web i Marketing Digital per negocis de proximitat i petit comerç
 

Solucions per negocis de proximitat i el petit comerç

T’imagines tenir un aparador obert les 24 hores al dia, 365 dies a l’any? Doncs amb una pàgina web ho podràs aconseguir. Et dissenyem la teva pàgina web perquè puguis donar a conèixer els teus productes i/o serveis a qualsevol hora i dia de l’any.  Des de una petita pàgina de presència a internet, fins a un ampli catàleg de productes i serveis. 

I si t’animes a vendre els teus productes directament a internet, t’assessorem i et dissenyem la teva botiga online.

I si ja disposes de pàgina web i no estàs satisfet dels resultats obtinguts, no pateixis, contacte amb nosaltres i et farem una nova proposta sense cap mena de compromís.


Vols saber més? Contacta amb nosaltres sense cap compromís

 

Solucions Online per la Petita i Mitjana Empresa
 

Solucions per la Petita i Mitjana Empresa

Encara no disposes de pàgina web? No estàs obtenint els resultats que desitges amb la teva web actual? Vols fer el salt i vendre els teus productes directament per internet? 

A Activions et podem crear una pàgina web des de zero, redissenyar la teva pàgina actual o crear una botiga online perquè venguis el teu producte o servei directament des d'internet.

A través de la nostre metodologia de treball et crearem una pàgina web amb les últimes tecnologies. Totalment autogestionable, perquè puguis fer tu mateix les actualitzacions de continguts, serveis i/o productes. O si ho desitges pots contractar els nostres serveis de manteniment i ho farem directament nosaltres per tu.

I si vols obtenir resultats encara més ràpid, t’oferim els nostres serveis de Marketing Digital, com són la creació i gestió de les teves xarxes socials (Social Media), el posicionament natural a Google (SEO), la creació i gestió de campanyes publicitàries a Google Ads (SEM) o Facebook, la creació i gestió del teu bloc per que puguis mantenir relació amb els teus clients actuals o futurs (Marketing de continguts), i la creació i gestió de campanyes publicitàries per email (email marketing).


Vols saber més? Contacta amb nosaltres sense cap compromís

 

Solucions Ode pàgines web i Marketing Digital  per la Petita i Mitjana Empresa al Maresme
Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres