Què és la fitxa d'empresa de Google My Business?

Perqué és important la fitxa d'empresa de Google My Business

Crea la teva fitxa d'empresa a Google My Business i fes que el teu negoci sigui fàcil i ràpid de trobar

Google My Business és una eina gratuïta que permet crear una fitxa d'empresa per a qualsevol negoci. Google ha posat a disposició de qualsevol usuari una nova manera de donar a conèixer un negoci a través d’internet. 

Aquesta eina permet crear, configurar i gestionar la fitxa d'empresa del vostre negoci tal com vulgueu que es mostri la informació al cercador de Google i a Google Maps.  

Els usuaris poden veure, a primer cop d'ull, sense fer cap esforç i sense haver d'entrar a cap pàgina web, informació sobre el vostre negoci, així com els productes o serveis que oferiu.

L'aparença de la vostra empresa al cercador és com la targeta de presentació. Allà hi podeu incloure el vostre nom o marca, la informació de contacte, pàgina web, horaris, l'adreça postal de la vostra empresa, botiga o oficina. Per tant, és una eina molt útil per ajudar els usuaris a trobar-vos.

Per què és important fer ús de la fitxa d'empresa de Google My Business, si el que volem és que els usuaris entrin a la nostra pàgina web?

Doncs perquè tenir una empresa verificada i reconeguda pels productes de Google dona confiança als nostres possibles clients.

A més, ofereix la possibilitat d’incloure la informació del vostre negoci dins els blocs de resultats en cerques específiques i mostrar la vostra web i localització a Google Maps de manera automàtica. Aquesta opció no és SEO depenent, per tant, teniu una gran probabilitat d’aparèixer en una bona posició dins el bloc de resultat de Google Maps.

Per exemple; un usuari que cerca un servei, però encara no s'ha decidit per a cap empresa en concret, és més probable que contacti l'empresa que fa servir Google My Business. Aquesta targeta de presentació atorga serietat a la vostra empresa, i per tant, desperta, com ja hem dit, confiança cap a l'usuari. Però no només això, sinó que també donareu molta més facilitat a l'usuari per tal que us contacti. El temps és or per a tothom i, per tant, si facilitem tota aquesta informació a l'usuari sense que s'hagi de molestar a buscar res més, és molt més probable que aquest usuari ens contacti a nosaltres. Només hem de pensar com faríem nosaltres mateixos; tots som usuaris d'internet.

Com començo a utilitzar Google My Business?

Google My Business és molt fàcil d'utilitzar. Com sempre, Google posa al vostre abast tota la informació necessària perquè cada usuari en pugui fer un bon ús de manera ràpida i fàcil.

Primerament, haureu de registrar-vos a Google My Business i introduir totes les dades de la vostra empresa que voleu que apareguin quan es faci una cerca sobre vosaltres.

Després del registre, haureu de fer la verificació de la fitxa d'empresa a Google.

Hi ha diverses maneres de fer-ho i segons la informació que hàgiu introduït us apareixeran unes opcions o d'altres. En tot moment, rebreu informació per a cada procediment.

La majoria de vegades la verificació és molt senzilla, a través de correu postal. Però, d'altres vegades, es pot fer per telèfon, correu electrònic, missatge de text o per Google Search Console.

Penseu que no podreu començar editar la informació fins que no hàgiu fet el procés de verificació de dades.

Google ofereix tutorials i explicacions de qualitat per a totes les seves eines. És important seguir tots els passos de l'explicació que Google us ofereix.

La verificació és important perquè és una manera de garantir que la informació de la vostra empresa és correcte, actualitzada i precisa. D'aquesta manera aconseguim la confiança dels nostres clients.

Alhora, la verificació també protegeix de persones que es vulguin fer passar per a representants de la nostra empresa.

Esperem que us hagi resultat útil aquest article. Si teniu alguna pregunta, no dubteu en consultar-nos.

Anna Garcia
Col·laboradora d’Activions. Filòsofa especialitzada en història de la ciència i de la tècnica. Li fascina l'escriptura, la lingüística i la traducció dins el món digital. Ha estat professora d'anglès, internet, edició i xarxes socials. El que més valora són els seus fills i la vida mateixa, per això, ha decidit dedicar el seu temps a la creació i redacció de continguts per a blogs i pàgines web, ja que ha trobat en aquesta professió una deliciosa confluència de les seves passions. Els seus hobbies són l'art, els videojocs, les abelles i l'escalada.

Altres articles

Com generar trànsit a la nostra web?

Com generar trànsit a la nostra web?

Amb l'increment de la competència en la xarxa, la professionalització i les tècniques que apareixen cada dia, cada cop és més difícil aconseguir que les persones visitin la nostra web. Apren com generar trànsit a la teva web amb deu consells pràctics.
botiga online

L’imparable creixement de la botiga online

En els últims anys el creixement de la botiga online i comerç electrònic s’ha avaluat imparable per organismes com la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia (CNMC).
Per a què serveixen les xarxes socials

Les xarxes socials són per relacionar-se, no per anunciar-se

Moltes empreses estan utilitzant les xarxes socials amb la mateixa mentalitat que utilitzen per a la resta d'eines de comunicació de l'empresa. L'organització que avui no es relaciona està perduda.
És realment necessària una web?

És realment necessària una web?

Aquesta pregunta de vegades ens la solen fer: És realment necessària un web? Normalment davant la majoria de preguntes professionals, la meva resposta sol ser "depèn".
Bloc com a estratègia de marketing digital

El bloc com a estratègia de màrqueting digital

El bloc és un instrument essencial dins el màrqueting digital d’avui dia. Forma part del màrqueting de continguts i tothom ha sentit a parlar-ne. Els blocs, i el contingut dels seus articles, estan a l’ordre del dia de tots els departaments de màrqueting d’empreses consolidades i, també, són el projecte de milions de persones que volen tenir paraula dins el vast món d’internet.
La importància de tenir presència a internet

La importància de tenir presència a internet

La presència a internet s'ha convertit en un dels aspectes més rellevants del màrqueting empresarial actual. Tota empresa ha de valorar el nivell d'implicació que ha de tenir en el sector digital pel correcte desenvolupament de la seva marca.

Uneix-te als nostres clients satisfets
Uneix-te als nostres

Clients satisfets

que valoren la feina ben feta

"Totes les petites coses que anaven sortint les van anar solucionant i polint fins a arribar a l'estat final de realització. El meu grau de satisfacció pel seu treball és un 10"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Ens ha desenvolupat diverses webs i sempre han estat amb un disseny i funcionalitat excel·lents. Vaig quedar sempre molt conforme i és altament recomanable."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Sempre que hem necessitat suport, han estat presents per recolzar-nos"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"Excel·lents professionals, molt implicats en el seu treball i amb un alt grau d'independència per gestionar situacions complexes amb rapidesa i extremadament bé."

Héctor Shekerdemian | Bartech

"Van comprendre les nostres necessitats de tal manera, que àgilment aconseguim cobrir les nostres expectatives i més"

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

Va fer una feina magnífica i estem encantats amb el seu treball. Molt apreciat i molt recomanable.

Vincent Freeman | Vincent Freeman Antiques

"Gràcies a Activions, ens trobem més a prop dels nostres clients i prospectes. Estem altament satisfets amb els resultats."

Mª del Rosario Pinzón | Online IT

"No només són bons dissenyadors web, sinó que a més tenen una visió estratègica que permet que el treball final es lliuri impecable"

César T Gil | Avanzia Marketing

"Van captar la idea de pàgina web que jo volia, i no solament la van encertar, sinó que la van millorar i potenciar fins el màxim"

Carme Rovira | www.scastella.com

"Ens han dissenyat una plataforma web molt amigable amb l'usuari i fàcil d'utilitzar per a nosaltres"

César T Gil | Avanzia Marketing

Descobreix els nostres projectes

Contacta amb Activions
Ens encantaria conèixer el teu projecte

Contacta amb nosaltres

i t'explicarem com et podem ajudar

Contacte amb nosaltres